directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 20 de maig de 2024 02:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 30 de juny de 2009 05:00 h

Què més Sr. López?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Ja abans de la presa de possessió de Patxi López com a lehendakari directe!cat va dedicar un Punt de Mira a especular sobre els canvis que podria portar a Euskadi el govern socialista amb el suport del Partit Popular. Un article que no volent ser premonitori sembla que hagi servit a López i Basagoiti com a full de ruta per al pacte.

Aquest dilluns hem assistit a un d'aquests canvis, la modificació del mapa del temps a la televisió pública basca, per una versió constitucionalista de la meteorologia. Sembla que la informació del temps és material sensible i provoca les ires insospitades de socialistes i populars tant a Catalunya com a Euskadi.

El govern socialista al País Basc ja ha suprimit les ajudes a les famílies dels presos d'ETA, ha suspès el decret que establien que l'èuscar com a llengua vehicular de l'ensenyament, s'han sentit propostes per modificar l'himne i l'escut del País Basc i s'ha criticat la suposada tolerància del PNB en la direcció de la policia basca contra ETA i ha situat una persona que no domina la llengua pròpia del país a la presidència del Parlament.

En el seu dia crèiem que fer pronòstics era agosarat, a dia d'avui potser la sensació és que ens vam quedar curts. Què més ens espera Sr. López?



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
pasbort fletxa Vila-real
3 de juliol de 2009, 10.11 h

Sabeu el gust que deu donar als CRIMINALS TERRORISTES poder MATAR ASSASSINAR els bascos sense que ningú els posen a la garjola...? sabeu què? si els bascos acepten que els fatgen desaparèixer allà ELLS!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim fletxa PPCC.
30 de juny de 2009, 21.40 h

No oblidem que si aquest tipus governa avui al País Basc també és gràcies a que la coalició regionalista ciu va votar en el seu dia a favor de la llei de partits, en que pensaven a les hores els de convergència i unió a ejpaña?, potser en que es pogués il.legalitzar Erc el més aviat possible?.Que ho expiquin!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 de juny de 2009, 17.14 h

Repugnant. Però això, en part, és possible gràcies al senyor Otegi, obstinat en la seva política de barricada que ha convertit en inútils 100.000 vots que, si haguessin anat a una candidatura acceptada pel sistema, haguessin fet impossible l'elecció de Paco López como lehendakari. Sí, il·legalitzar Batasuna va ser una animalada feixista, però l'esquerra abertzale hauria d'haver estat més llesta i contraprogramar les estratègies espanyoles. Què s'ha de denunciar la violència d'ETA?... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Albert fletxa Premià de Dalt
30 de juny de 2009, 10.27 h

El que no entenc es perquè en aquest home no li dieu, tots plegats, Paco Lopez.Fer servir el "Patxi" es una falàcia, que l'assimila a un vasc de debó.

Tampoc entenc perquè als partits PSC-PSOE (pseudosocialistes) i al PP (en absolut popular i si postfranquista) no s'els anomena, al menys en els mitjans de comunicació catalans, Nacionalistes Espanyols, que es el que son i així ens entendriem tots.



¡Visca Catalunya! Lliure i Sobirana.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Intent d’eliminar la llengua catalana de l’escola amb el Pla Pilot d’elecció de llengua

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.