directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 3 de juliol de 2009 05:00 h

Víctimes del nadalisme

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


La renovació de l’assemblea de Caixa Girona ha comportat desil·lusions i fortes emprenyades en importants membres del PSC. Així, la intervenció del Conseller Nadal ha provocat fortes tensions internes, que han arribat a tenir visibilitat pública. En concret dos històrics càrrecs socialistes a Girona han estat les víctimes de les maquinacions del nadalisme, que a mesura que passen els anys perd l'eficàcia fins ara infal·lible que tenia per silenciar l'oposició socialista a Girona.

El primer afectat és Lluís Sacrest, el fins ara alcalde d’Olot, que assegura que no es vol tornar a presentar. Sacrest aspirava a tenir un càrrec important a l’estructura directiva de l’entitat, però finalment s’ha quedat com un membre més de l’assemblea general. Precisament en algunes votacions de la darrera assemblea va mostrar clarament la seva discrepància amb Nadal, qui li ha jugat una mala passada.

L’altre víctima de Quim Nadal ha estat l’exalcalde de la Bisbal d'Empordà, Ramon Romaguera, que també aspirava a tenir un refugi com a membre del Consell d’Administració de la Caixa de Girona. Romaguera va mostrar el seu profund malestar pel no nomenament negant-se a assistir a l’Assemblea General i no prenent possessió del seu càrrec.

Aquest malestar cap a Joaquim Nadal s'amplia a d'altres socialistes il·lustres si ens fixem en les maneres com s'ha dut a terme la negociació, amb filtracions a certs mitjans de la seva versió de la negociació duta a terme pels tres partits representats a la Diputació, PSC, CiU i ERC. Nadal dóna per fet que la col·locació d’un home de la seva confiança i de perfil baix com Manuel Serra (regidor a l’Ajuntament de Girona) els permetrà realitzar una fusió ràpida amb Caixa Catalunya.

L’intent de Nadal de marcar terreny davant la cúpula socialista amb el dictat de la seva pròpia versió dels fets a algun mitja de comunicació afí ha provocat una certa perplexitat i indignació a CiU i ERC, que han preferit portar les negociacions de manera discreta però mostrant una total afinitat, una tònica que alguns dirigents territorials ja voldrien per a una futura composició del govern de la Diputació.

Un acord de CiU i ERC en la gestió de l'Entitat posaria contra les cordes l’home de Nadal al capdavant de Caixa Girona. De moment les bravates del Nadal han provocat un augment del recel de les forces nacionalistes, que saben que tenen la força per evitar una fusió al servei del PSC i qui sap si al servei de Quim Nadal.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Pep fletxa girona
8 de juliol de 2009, 23.10 h

Jo trobo que per una vegada es parla clar del tripijocs del clan, per tant l'informació es més certa i es veu que ha portat cua a can psc de girona

felicitats, a veure si el punt i el diari de girona en dieun alguna cosa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
David fletxa Girona
4 de juliol de 2009, 23.26 h





A mi també em sembla una article tendenciós i amb falta de rigor. Anem a pams:



1) la direcció de caixa de girona en mans socialistes. És veritat que qui escolleix el president de la caixa de girona són els socialistes però per una raó molt clara: l'elecció del president sempre ha anat en funció de qui presidira la diputació. En el seu temps, CiU va escollir l'Arcadi Calzada per què tenia majoria.



2) home de confiança? i això, a on consta? con... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
marta fletxa girona
3 de juliol de 2009, 16.42 h

aquest no és el problema la veritat és el que es diu sacrest i romaguera estan com una moto. es veritat? si


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 de juliol de 2009, 15.31 h

Nois!



Quin nivell el vostre!



Sense posar en dubte la conveniència de criticar en Nadal -ja m'agradaria que ho féssiu, més per la seva política territorial desenvolupista i asfaltativa que no pas per suposades martingales polítiques-, és de destacar el vostre poc rigor informatiu i les errades sospitosament intencionades: el tal "Manuel Serra" es diu i sempre s'ha fet dir MANEL, no cal que li castellanitzeu el nom per condicionar els vostres lectors... Tampoc no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
marta fletxa girona
3 de juliol de 2009, 14.42 h

per una vegada veig que algú parla en termes crítics del nadal,

a veure si d'una vegada a girona ciu i erc deixent fora el nadalisme


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pep fletxa sabadell
3 de juliol de 2009, 07.20 h

com antinc ciutadà de girona, es la primera vegada que veig que algú parla del nadal en format crític, sempre s'han surt, i fa mal a tothom que es posa pel camí.

Una familia ben peculiar, forrada durant el franquisme i adaptada a la democràcia.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.