directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 12:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 12 de març de 2010 05:00 h

Lara Bosch, de la CAJEI?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

jose manuel lara grupo planeta inversiones hemisferio
Comparteix
   


José Manuel Lara Bosch, l'il·lustre president del Grupo Planeta, màxim accionista del Reial Club Deportiu Espanyol, membre del consell consultiu del BBVA i Creu de Sant Jordi 2007, manté una doble vida. Durant el dia és una persona respectable per a l'statu quo català i espanyol. Però de nit... Ai, de nit! De nit deu conxorxar amb les faccions més arrauxades de l'independentisme català per tal d'alliberar Catalunya del jou espanyol.

Així ho creu l'històric dirigent socialista Luis Solana, diputat a les corts constituents i exdirector general de RTVE. En un apunt seu blog personal titulat Cataluña ¡no te independices!, afirma: 'No m'agrada que l'empresari català Lara fomenti amb el seu diari La Razón l'independentisme de Catalunya (...). Lara vol dominar una Catalunya independent perquè es creu que ser amo d'allò petit garanteix dominar allò gran. Es pot equivocar. Per això es dedica a excitar les dretes més complicades que encara existeixen a Espanya. El senyor Lara potser és un bon empresari, però segurament és un mal espanyol i un dolentíssim català.'

Solana fa públiques aquestes reflexions perquè creu que 'encaixar Catalunya a Espanya és possiblement el millor que es pot fer tant per a Espanya com per a Catalunya. Ja sé que molts opinen que Zapatero ha complicat les coses amb això de l'Estatut. Però Zapatero és el primer president del govern d'Espanya que ha entès que sense Catalunya, Espanya és menys del que pensem. Comprenc que no és fàcil d'acceptar, però Catalunya té els millors petits emprenedors, els millors professionals en els assumptes del futur, els millors tècnic en noves tecnologies. Catalunya té gent que entén el demà'.

Solana reivindica l'espanyolitat de Catalunya i la catalanitat d'Espanya: 'Necessito i exigeixo que tots siguem espanyols orgullosos de Catalunya. L'estratègia de demostrar que ets espanyol a base de criticar Catalunya s'ha d'acabar ara mateix. Un bon espanyol és el que considera Catalunya una de les peces fonamentals d'Epanya'.

Raona que 'Espanya sense Catalunya es queda quasi seca' i que 'Catalunya fora d'Espanya és una anèctoda de tipus iugoslau'. És per aquest motiu que demana als espanyols que treballin 'perquè Catalunya no s'independitzi. Perquè sense Catalunya, Espanya és poc. Perquè sense Espanya, Catalunya és no-res'.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
14 de març de 2010, 22.00 h


Luis Solana, quan vostè afirma que "sense Espanya, Catalunya és no-res", no fa res més que delatar la seva aversió i males intencions cap a un país com el meu.

Llops amb pell de xai
pell de xai que amb nosaltres ja no funciona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Oriol fletxa Castellar
14 de març de 2010, 19.43 h

Llàstima que heu tardat 300 anys a adonar-vos que quan maltractes algú, potser al principi se sent inferior i abaixa el cap, però al llarg dels anys i en aquest cas, segles, aquest algú se'n cansa i s'imagina un futur millor on no rebre els insults i el menyspreu constant d'altres.

És massa tarda Espanya, millor separats un al costat que l'altre que junts sent un mateix però maltractats. El divorci ha arribat.

Adéu Espaanya


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Lliures i Sobirans fletxa Barcelona - Les Corts
12 de març de 2010, 23.42 h

Les reflexions arriben un xic tard i les bones intencions més aparentes en un blog que res més, sonen a falsetat total i voluntat de manipulació, per tal de que Espanya mantingui a Catalunya amb el peu al coll, que els estudiants no puguin obindre beques dignes i a l'abast de tothom, que l'espoli fiscal segueixi avançant o bé que la nova immigració es trobi mal integrada.
Diguint-ho clarament, senyors socialistes i peperus. Els fem molta nosa, i el dia en què ens Independitzem no sabreu e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de març de 2010, 12.26 h

Luis Solana, ara ja és massa tard.

...i, no es preocupi, l'estat català no deixarà abandonats als seus veïns, a pesar de que ens hagueu tractat com una merda colonitzada, a pesar de que intenteu de cometre un genocidi i un saqueig.

ara ja es tard.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.