directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 15 de març de 2010 05:00 h

'La Vanguardia' contra Laporta

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Les enquestes electorals que de tant en tant publica La Vanguardia els diumenges són una bona ocasió per repartir garrotades a tort i a dret, i la d'aquesta setmana -que pronostica que el tripartit perd suports i CiU és a prop de la majoria absoluta- ha estat una bona oportunitat perquè des de can Godó alliberin la bilis acumulada.

Aquest diumenge La Vanguardia ha tornat a repartir llenya contra Joan Laporta i Reagrupament, en el que podria ser una nova mostra del temor que desperta l'alternativa electoral que podrien plantejar. Segons les dades del rotatiu, una candidatura independentista liderada per aquests dos personatges només obtindria un 2% dels vots, però cal destacar la manera com els periodistes del diari monàrquic han processat la informació.

Segons l'article de can Godó sobre l'enquesta, que no signa ningú i atribueixen de 'redacció', el suposat pacte Laporta-Carretero és una 'oferta independentista radical' que compta amb una 'escassa capacitat de penetració en l'espai que deixa lliure el naufragi d'Esquerra'.

I això no és tot, el lèxic objectiu i periodístic continua més endavant, quan informen de la valoració que tindria Joan Laporta com a líder polític (2,9 punts sobre 10 segons el rotatiu monàrquic): 'Destaca com a indicador congruent amb les seves expectatives electorals la pèssima nota que obté Joan Laporta (2,9), que el converteix al mateix temps en el líder pitjor valorat'. Tot un exemple de periodisme rigorós i de qualitat.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Samant Foix fletxa Alt Urgell
16 de març de 2010, 23.51 h

La Vanguarra sempre treballant per Espanya en forma de pamflet convergent. Com sempre. Tradiconalment, el diari del conde ha posat "notícies" d'independentistes catalans a costat de notícies d'ETA. Això és un diari de feixistes funcionals, bé siguin de Ciudadanos, del PP o de CIU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joaquim Perea fletxa Barcelona
15 de març de 2010, 13.14 h

'La Vanguardia' (Coneguda com 'La Vanguardia Española' durant la dictadura) és una vergonya per al país... Tan catalana com diu ser, i sense edició catalana... Al servei de Sa Majestat el maleït Borbó (És clar, és que sense monarquies i sense títols nobiliaris ja no serien comtes de res)... I descaradament proCiU i proPP. Això és 'La Vanguardia'. Nascuda al servei del bipartidisme centralista de l'Alfons XII, la paròdia de 'democràcia' monàrquica (El mateix que hi ha ara).
Ara bé,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Tomppa fletxa Sabadell
15 de març de 2010, 11.28 h

Molta gent que creu que són catalans i catalanistes llegeixen aquell diari espanyol. Han de ser la gent que guanya vida de feixistes espanyols. Com que no entenen que hi ha moltes empreses que guanya millor vida i sense que formin part d'estat espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jaume R. fletxa Girona
15 de març de 2010, 09.40 h

La Vanguardia actualment té tanta credibilitat com en Bob Esponja. El meu veí fa servir aquest panflet de tercera divisió només perquè el gos s'hi pixi a sobre i la veritat és que jo no hi he trobat cap més utilitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.