directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 15 de gener de 2009 05:00 h

La caverna contra Nebrera

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

montserrat nebrera
Comparteix
   


La polèmica generada per les 'desafortunades' declaracions de Montserrat Nebrera sobre la nefasta ministra d'Indústria espanyola, l'andalusíssima i incompetent Magdalena Álvarez, continuen mostrant-nos la veritable cara del zoològic espanyolista. Com era d'esperar, la carronya ultra ha sortit de la caverna, i des de les pàgines de l'ABC s'ha pronunciat contra la diputada del PPC ni més ni menys que Antonio Burgos, l'indocumentat que fa unes setmanes va atacar la meteoròloga Mònica López per ser 'dona, catalana i jove'.

L'article del cavernícola en qüestió intenta ironitzar sobre la qüestió amb un amor Cruz y Ralla total: '¡Mira quién va a hablar del acento de Maleni, una catalana!', arrenca el tal Burgos, i segueix amb els despropòsits: 'A los catalanes tenemos nosotros que aguantarle no sólo el acento, sino hasta la escritura. La tontería de que hablando y escribiendo en castellano los imbéciles se plieguen a tener que decir Lleida y Girona, por no querer llamar a las cosas por su nombre. Joé, toda la vida de Dios, Lérida ha sido Lérida y Gerona, Gerona. No es ése el problema, lo del acentito que dijo la Nebrera. Doy por suscritos y hago míos todos los argumentos expuestos por los compañeros andaluces de escritura que en estos días han puesto como se merece a esta chufla de la derechona catalana. Pero voy al fondo de la cuestión: ¿de verdad creen ustedes que Maleni habla andaluz? ¿Cómo lo dan por sentado así como así? ¿Porque lo dice una tía del pesebre catalán del PP?'.

A continuació i després dels insults d'escalfament, l'ABCista inicia una dissertació sobre la parla andalusa, que evitem copiar-vos per no entretenir-vos amb onanismes gratuïts. Només dir-vos que, en la seva defensa de la 'noble, sonora, culta, precisa, rica, expresiva habla andaluza', Burgos assegura que la ministra parla 'A trompicones', 'equivocándose' i 'liándose más que el testamento de una loca'.

La qüestió és que, en les esses de gintònic que fa Burgos per finalitzar l'article, acaba assegurant que la Maleni no parla andalús, i com qui no vol la cosa, utilitza l'excusa per deixar anar l'insult final, aquell que justifica tota la palla andalusista. Amb un enginy prodigiós, Burgos clou l'article titllant Montserrat Nebrera de 'catalana de mierda'. 

Ho fa d'aquesta manera tant gràfica: '¿Pero andaluz lo de Maleni? ¡Vamos, anda! Eso será lo que usted quiera, ¿pero andaluz? ¿De verdad que ustedes se han creído lo que ha dicho esa catalana de mierda, que no sabe una papa de dialectología, que el acento de Maleni es andaluz? Maleni no habla andaluz. Hablará malenio o magdaleniense, o como se llame su jerga. Pero andaluz, no. La dignísima habla andaluza es bastante más seria, expresiva, precisa y culta que la jerigonza de esta chufla con cartera que nunca tiene la culpa de su Fomento de Desastres'.

El que dèiem, la caverna a l'atac. Garrots, cops de pedra i insults del paleolític.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Joan fletxa Barcelona
26 de gener de 2009, 15.19 h

L'anticatalanisme és consubstancial amb la essència del ser espanyol.No hi ha res a discutir i/o acordar. No pararàn fins que facin desaparèixer el fet català en qualsevol de les seves manifestacions i que Catalunya sigui el "noreste de España" i prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Sílvia fletxa Amer
19 de gener de 2009, 13.47 h

Garrots, cops de pedra i insults del paleolític.

Com posicionar-nos?

Sempre he pensat que cal atendre a la influència que poden tenir, però

de cap manera deixar que afecti els continguts d'aquestes menes. Penso

en influència en dos sentits: la mediàtica que on calgui es pot

intentar contrarestar, i la política. La primera és qüestió de deixar

clar que se n'ha de ser d'imbècil per a escriure i raonar com ho fa el

sr. Antonio Burgos, i suposo que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
16 de gener de 2009, 13.42 h

Si aquesta tal Nebrera tingués honor, els hauria de fotre el carnet del PP a la cara. I el desgraciat aquell per porta nom de província castellana,que ha fet l'article insultant la Nebrera, però que en el fons, i no tan en el fons, ha insultat tots els catalans, demostra ser un altre dels incultes feixistes (perquè no n'hi cap que tingui un dit de front), digui's PP o PSOE, perquè al capdavall són iguals. I gent així, no permetran mai poder-nos independitzar, perquè perdrien la memella d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
L'Esteve fletxa Valles Oriental
15 de gener de 2009, 17.53 h

Segur que lo de "catalana de mierda" li dol mes per lo de catalana que no pas per lo "de mierda".

Que n'aprengui, que diria el Laporta. No es pot ser a l'hort i a la vinya al mateix temps. O ets català o ets espanyol, però voler ser un model de l'espanyolam no t'ho acceptaran mai els de la "pureza de sangre".

Fota't Montserrat i tria't les companyies, però no pateixis, segur que el Duran et farà arribar la invitació per entrar a Unió. Tu tranqui, colegui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 de gener de 2009, 11.50 h

És una mostra més de lo rematadament desgraciats que han de sentir-se els catalans que com la Nebrera volen ser Espanya i espanyols. Ni els volen ni els voldran mai a Espanya perquè, en el fons, sempre seran uns "catalanes de mierda" parlin la llengua que parlin i votin el partit que votin. Com els jueus còmplices dels nazis: quan hagin fet la feina seran els darrers a provar la solució final perquè, fet i fet, no deixen de ser jueus. Un català per molt espanyolisme que professi pels poru... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jan Gilbert fletxa Barcelona
15 de gener de 2009, 07.48 h

Una mostra més de la diferència de barem entre espanyols i catalans. Si això hagués aparegut en un diari català però al revés ja hi hagués hagut un linxament nacional, pels de dins i pels de fora, envers el responsable en qüestió de l'article i tota la nació catalana en general. No sé ben bé que caldria fer. És increïble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.