directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 08:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 15 de març de 2010 05:00 h

Torna Mònica Terribas

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

montilla terribas
Comparteix
   


Etiquetes

Aquest dilluns la directora de TV3, Mònica Terribas, deixarà per unes hores els despatxos i tornarà a posar-se davant les càmeres per entrevistar al president de la Generalitat, José Montilla, després d'unes setmanes mogudes i polèmiques per l'executiu català.

Segons el mateix web de TV3, l'entrevista ha estat motivada per la 'situació excepcional' de la darrera setmana, amb la polèmica gestió de la nevada i els catastròfics efectes que el temporal ha tingut en el subministrament elèctric de desenes de poblacions catalanes. Una bona mostra de l'excepcionalitat de la situació és el fet que, una setmana després de la neu, milers de catalans no podran seguir les explicacions del president a TV3 perquè previsiblement encara no tindran electricitat.

L'entrevista s'ha programat en horari de màxima audiència, durarà 40 minuts i començarà tant bon punt acabi el telenotícies vespre. Molts catalans esperen que aquest vespre torni la Terribas dels millors temps de 'La nit al dia' i posi contra les cordes el president Montilla, que s'haurà d'esforçar de valent per explicar l'inexplicable: Per molt que cap conseller de l'actual Govern tripartit estigués a la discoteca, la gestió del temporal ha deixat al descobert una sèrie de mancances i problemes de gestió intolerables al segle XXI. 

Fins i tot el diari El País, tradicionalment abonat a ensabonar el PSC, demanava dimissions al Govern i a les elèctriques i qualificava els set dies sense corrent a diverses localitats gironines d''inacceptables, impresentables i insuportables'. Esperem que aquest vespre, Mònica Terribas torni a ser la veu de tots els catalans i demani explicacions a qui correspon: la màxima autoritat del país.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2 Sílvia Martínez
15 de març de 2010, 20.59 h

En general diria que hi ha al món un canvi social i polític, bo i necessari, i que entre altres coses provoca que ja no es trobi normal que hi hagi (que hi hagi d'haver, sostenen els més extremistes) sotmetedors i sotmesos. Crec que fora dels interessats a viure de súbdits o com a súbdit la gent estem a favor de posar-nos al dia i abandonar aquesta lamentable tradició social i política.

Així, en general, hem de triar -diria que tenim ocasió determinant per triar- entre ser ciutadans o ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1 Josep Blanch
15 de març de 2010, 08.26 h

Bona Entrevista , Terribas, defensan al Ciutadà , en primer Terme, Avis, Canalla........ Parcialment el Comerç i certa Industria i Sobretot ACLARAR , RESPONSABILITATS de las Empresa ( MONOPOLI ) que Subministren LLUM , ( FECSA ) , AGBAR ( Aigua ) , ACESA ( Autopistes ) , RENFE , TELEFONICA ..........-.. entre altres Cada Any es PAGA MES , pero NO ES MILLORA les INSTALACIONS, SERVEIS , ATENCIO als CLIENTS dsd la Quinta Forca.........
RESPONSABILITAT de la GENER... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.