directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 16 de març de 2010 05:00 h

On és Castells?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

antoni castells conseller economia finançament
Comparteix
   


El temporal que va afectar el Principat el passat dilluns va provocar problemes de trànsit i en el transport públic, però tothom estarà d’acord en que allò que ha estat imperdonable ha estat el tall en el subministrament elèctric que encara afecta, una setmana més tard, a algunes famílies.

En tot aquest desgavell les crítiques s’han llançat fonamentalment cap a la conselleria d’Interior, encarregada de gestionar Protecció Civil. L’oposició també ha carregat contra el president de la Generalitat, José Montilla, a qui han acusat de manca de lideratge. Enmig del caos sembla que ningú ha parat atenció a la clamorosa absència del conseller d’Economia, Antoni Castells, de qui depèn la Direcció General d’Energia i Mines. Castells ha estat desaparegut en aquesta crisi malgrat que ha estat el seu departament qui s’ha encarregat d’emetre els comunicats informant de l’estat de restabliment del subministrament elèctric.

Fins i tot el president Montilla va anar personalment a la seu de Fecsa-Endesa per informar-se de l’evolució dels treballs. On és i on ha estat Castells en la darrera setmana? La conselleria que dirigeix no té cap responsabilitat sobre l’estat i el manteniment que fan les companyies elèctriques d’unes instal•lacions d’interès general?



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jaume Jose i Oranies fletxa Cerdanyola del Vallès
16 de març de 2010, 09.25 h

On vols que sigui? Mossegant-se la llengua per no parlar massa igual que Saura i Huguet (Innovació i Empresa), per ordre de qui mena els fils dels titelles. Tots tres (Montilla, Saura i Huguet) tenen massa collita a recollir bona pel país abans de les eleccions que si no ja les haurien convocat anticipades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.