directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 17 de març de 2010 05:00 h

El PP i la por atàvica a l'unionisme

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

antonio robles ciutadans c's
Comparteix
   


Etiquetes

Una de tantes fal·làcies de la política espanyola actual és que el suposat missatge esquerranós de les formacions Ciutadans (C's)m i Union Progreso y Democracia (UPyD) va dirigit al votant d'esquerres.

Al PP són ben conscients que el missatge unionista de C's i UPyD cala per igual tant entre els votants del PSOE com en els del PP. L'última en adonar-se'n ha estat la lideressa madrilenya, Esperanza Aguirre, de qui ja es diu que prepara una ofensiva 'brutal' contra Díez perquè podria arrabassar-li un grapat de vots necessaris per a revalidar la majoria absoluta amb què compta actualment.

El PP madrileny, com ja va fer el PP català a les últimes eleccions al Parlament amb C's, mirarà de tapar el discurs del flamant partit de Rosa Díez amb una dosi extra d'unionisme. Si Aguirre ja digué que preferia una Endesa alemanya a una Endesa catalana, i que la seu de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions (CMT) es traslladava 'fora del territori nacional', ara encara se n'empescarà de més grosses per demostrar al votant castís que, posats a ser unionistes, ningú no ho és més que ella.

Se suposa que, a Catalunya, la gironina Alícia Sánchez-Camacho emprendrà el mateix camí que en el seu moment ja va emprendre el fugaç Daniel Sirera i ara la mateixa Aguirre. El centralisme i la moderació no ven entre una part substancial del seu electorat, que ja comença a veure en l'històric militant anticatalanista Antonio Robles un cap de cartell d'allò més presentable.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.