directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 18 de març de 2010 05:00 h

Catalans amb Terribas

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


La polèmica per les foguerades que aquest dimarts llançaven des de les files socialistes contra l'actuació de la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, per haver estat, al seu parer, poc considerada durant la seva entrevista al president de la Generalitat, José Montilla, s'han convertit en el centre d'atenció de l'actualitat política d'aquest dimecres.

Una vegada més s'ha posat de manifest la repercussió que poden tenir els comentaris desafortunats de representants de partits polítics a les xarxes socials. Si bé la norma imperant hauria de ser evitar emetre insults i comentaris despectius cap a terceres persones a través de la xarxa, més encara ho haurien de tenir en compte les persones que representen un partit, institució, entitat etc. Més encara si, com en el cas de Miguel A. Martin, es tracta d'un càrrec públic a sou de l'Ajuntament de Barcelona.  

 

A diferència de casos anteriors Martin ha optat per reconèixer que les floretes que va dir a Terribas han estat 'incorrectes, masclistes i fora de lloc' i ha demanat disculpes a través d'un missatge a Facebook.


 

 

Des del blog Observatori de ciberpolítica, José A. Rodríguez, relacionava el cas amb el del milirant de CDC Rubèn Novoa que va titllar de 'terrorista' l'activista catalana Ariadna Jové detinguda il·legalment a Israel.

El mateix Novoa se solidaritzava aquest dimecres amb Miguel A. Martin, queixant-se d'un atac ad hominem contra el militant socialista, sense tenir en compte els atacs contra Terribas.


 

Els twittaires catalans en van parlar durant tot el dia coincidint, majoritàriament, en trobar fora de lloc tant les crítiques dels diputats del PSC com les paraules de Martin cap a Terribas.

Per contra l'editor d'eldebat.cat, Francesc Moreno, s'afegia -ja en fred- a les crítiques a la directora de TV3 assegurant que 'per descomptat, ni a Canal 9, ni a Tele Madrid, ni a la televisió andalusa, ni tan sols a TVE és imaginable una cosa semblant', retratant-se amb aquests referents de qualitat informativa. L'article de Moreno acaba amb una altra perla del mateix calibre: 'Amb tota la parcialitat del Grup Godó, a 8TV haurien fet, sens dubte, una entrevista més neutral'.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi-80 fletxa València
18 de març de 2010, 07.23 h

La sociovergència ataca qualsevol tipus d'independència (nacional o informativa) i es tapen mútuament les vergonyes els uns als altres. Són el monstre de dos cares d'aquest país. Tenen 85 diputats actualment al Parlament del Principat. Fem que a les properes eleccions el partit PSCiU en tinga els mínims possibles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.