directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 10 de juliol de 2009 05:00 h

NO-DO: ordinaliquè?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

grupo prisa logo
Comparteix
   


NO-DO: Noticiari d'Ofenses.

La força del Grupo Prisa és esgarrifosa. Quasi sembla que hagin tancat ells l’acord de finançament. Us expliquem el per què...

En primer lloc, dir que El País va ser el primer diari a esbombar que Castells i Salgado havien arribat a un acord. En segon lloc, la sorpresa era, doncs, saber com s’havia pogut produir tal pacte. El mateix diari explicava que Castells havia finalment cedit i acceptava saltar-se el principi d’ordinalitat.

Semblava, per tant, que el Grupo Prisa feia honor al seu nom i pressionava al govern català perquè tanqués un acord ràpidament. Però hem de tenir una cosa ben clara: aquesta estratègia de posar pressa, és clar, està dirigida per moviments afíns al mateix govern espanyol, tan amic d’aquest gran grup comunicatiu.

Si observem les portades dels diaris d'ahir abans de l'acord, tota la premsa espanyola (transversalment parlant), coincidia i explicava que no hi hauria acord si es vulnerava el principi d’ordinalitat. Vegem-ho en un parell d'exemples, tant La Razón com el diari Público (podem considerar els dos extrems de l’eix esquerra-dreta) titulaven:




 
En canvi, El País, ja informava sobre com anirien les coses o... pot ser era al revés! En comptes d'informar marcava el camí de com haurien de ser les coses...


El pitjor de tot és que ara la pilota és a la nostra teulada. Ara el conflicte serà a dins del govern català. Altre cop ho han aconseguit, si ja ho diu la dita... divideix i venceràs.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.