directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 13 de juliol de 2009 05:00 h

Els blocaires voten P.I.D

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

pid
Comparteix
   


L'univers dels blogs en català és ple de freaks i gent d'allò més particular. En un dels racons més estranys de la xarxa catalana hi hem trobat una colla de blocaires que, en clau d'humor, estan decidits a crear un partit propi per tal de lluitar per la nostra independència. Es tracta del P.I.D: Partit Independentista de Dretes.

Els catalans en qüestió encara estan tancant el programa electoral definitiu d'aquest pseudopartit, però aposten perquè el P.I.D defensi una sèrie de valors políticament incorrectes emmirallats en les dretes i els grupuscles rednecks nordamericans. Així per exemple, el P.I.D serà profundament blaugrana, i en un dels articles fundacionals proposen canviar l'himne nacional de Catalunya per l'himne del Barça. A més l'ala més dura d'aquest partit virtual vol dur més enllà la culerització de la societat catalana, i han arribat a proposar el desallotjament dels veïns madridistes dels blocs de pisos per emplaçar-los en barraques a les lleres dels rius.

Una altra de les propostes estrella d'aquest partit de conya passa per conquerir Andorra, i defensen un pacte amb els comunistes de Corea del Nord per tal de disposar del seu armament nuclear i envair així el país dels formatges i el sucre barat. També proposen establir per llei que un cop a l'any, Bon Jovi toqui a les Barraques de Figueres, i que Springsteen li faci de 'telonaire'.

Un altre dels camps on els bromistes del P.I.D està dedicant esforços és en el disseny de la imatge corporativa. La primera proposta estètica, que no va agradar massa, es basava en adoptar els colors de la bandera americana i abandonar la nostra estelada, sempre lligada als fracassos.





La proposta de logotip que ha quallat més és el que us mostrem a continuació. Es tracta d'un logotip que aglutinaria tot allò que els espanyols temen per tal d'aconseguir atemorir-los. S'hi pot veure una estelada sagnant i un ruc català amb ales de Batman, una combinació d'allò més inquietant:



 



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Martí fletxa Terrassa
15 de juliol de 2009, 18.57 h

Tot i que la proposta és humorística, un partit independentista i ben reaccionari pot tenir una bona sortida. El binomi "esquerra" i "independentista" ha demostrat ser un fracàs.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 de juliol de 2009, 15.42 h

Políticament parlant, un servidor de vostès orbita per l'esquerra prostibul·lària, però arribat el cas, podria votar el PID.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Constantí fletxa Vilanova i la Geltrú
13 de juliol de 2009, 09.24 h

En lloc de fer conya sobre altres independentistes, d'altres catalans, perquè no fem conya dels diners que ens roba cada dia Espanya?

Sempre lluitant entre nosaltres... a vegades el catalans fotem pena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.