directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 01:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 13 de juliol de 2009 05:00 h

NO-DO: Dia 1 després de Losantos

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

nodo
Comparteix
   


NO-DO: Noticiari d'Ofenses.

Però avui no us portem una ofensa, que aquest dilluns estem de celebració. I no celebrem especialment l'acord de finançament tancat pel tripartit català, que tot i aconseguir unes xifres considerables, continuarà perpetrant l'escandalós espoli fiscal que patim. Estem de celebracions perquè avui és el primer dia sense Losantos a la COPE.

El polèmic presentador de 'La Mañana' va acomiadar-se divendres passat dels micròfons de l'emissora dels bisbes, que finalment han decidit no renovar-li el contracte, i ho va fer amb el seu habitual to polèmic i irreverent. En el seu últim dia en directe, Losantos va carregar contra el que serà el seu substitut, Nacho Villa: "Tampoco sé quién va a hacer ‘La Mañana’, pero si la hace Nacho Villa, que es el que tanto se ha esforzado en conseguirla… Ánimo, Nacho, a partir de aquí el ascenso es verdaderamente fácil”, ironitzava Losantos.

Losantos se'n va però no es jubila: continuarà treballant a la nova emissora Esradio a partir del setembre, però la seva influència serà molt menor: actualment només tenen llicència per emetre a la Comunitat de Madrid, i per ara no sembla que cap grup mediàtic estigui disposat a cedir-los llicències per emetre a d'altres territoris.

Abans d'acabar, però, ens agradaria recordar-vos els millors moments del 'periodista', alguns realment espectaculars com quan es va posar a parlar català amb en Pedro J. Ramírez:


També volem recordar com de 'democràtic' era en Losantos. Escoltem aquí com defensa l'àguila franquista:


Fins i tot, en un programa, va amenaçar a l'equip d'en Toni Soler de Polònia:


En aquesta notícia recordem que va haver de pagar a Esquerra després que la justícia així li ho manés:



Aquest dia 1 després de Losantos el volem dedicar a tots aquells catalans que s'han sentit ofesos amb les fatwes del predicador de la COPE, a tots aquells catalans que, setmana rere setmana, havien d'aguantar els atacs i la demagògia d'aquest espanyolisme imperial que continua intentant acabar la feina que va començar el dictador per tal d'eliminar-nos com a país. Ni Losantos ni la caverna que representa ho ha aconseguit, i que l'hagin acomiadat és una victòria de tots.





MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
lluís fletxa barcelona
13 de juliol de 2009, 20.46 h

Doncs el que el substitueix a l'estiu,el mateix paio que ho feia dissabte i diumenge,un tal Merlos,es de la mateixa escola.Quina ràbia de tio,un Jimenez Losantos bis!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.