directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 13 de juliol de 2009 05:00 h

NO-DO: Dia 1 després de Losantos

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

nodo
Comparteix
   


NO-DO: Noticiari d'Ofenses.

Però avui no us portem una ofensa, que aquest dilluns estem de celebració. I no celebrem especialment l'acord de finançament tancat pel tripartit català, que tot i aconseguir unes xifres considerables, continuarà perpetrant l'escandalós espoli fiscal que patim. Estem de celebracions perquè avui és el primer dia sense Losantos a la COPE.

El polèmic presentador de 'La Mañana' va acomiadar-se divendres passat dels micròfons de l'emissora dels bisbes, que finalment han decidit no renovar-li el contracte, i ho va fer amb el seu habitual to polèmic i irreverent. En el seu últim dia en directe, Losantos va carregar contra el que serà el seu substitut, Nacho Villa: "Tampoco sé quién va a hacer ‘La Mañana’, pero si la hace Nacho Villa, que es el que tanto se ha esforzado en conseguirla… Ánimo, Nacho, a partir de aquí el ascenso es verdaderamente fácil”, ironitzava Losantos.

Losantos se'n va però no es jubila: continuarà treballant a la nova emissora Esradio a partir del setembre, però la seva influència serà molt menor: actualment només tenen llicència per emetre a la Comunitat de Madrid, i per ara no sembla que cap grup mediàtic estigui disposat a cedir-los llicències per emetre a d'altres territoris.

Abans d'acabar, però, ens agradaria recordar-vos els millors moments del 'periodista', alguns realment espectaculars com quan es va posar a parlar català amb en Pedro J. Ramírez:


També volem recordar com de 'democràtic' era en Losantos. Escoltem aquí com defensa l'àguila franquista:


Fins i tot, en un programa, va amenaçar a l'equip d'en Toni Soler de Polònia:


En aquesta notícia recordem que va haver de pagar a Esquerra després que la justícia així li ho manés:



Aquest dia 1 després de Losantos el volem dedicar a tots aquells catalans que s'han sentit ofesos amb les fatwes del predicador de la COPE, a tots aquells catalans que, setmana rere setmana, havien d'aguantar els atacs i la demagògia d'aquest espanyolisme imperial que continua intentant acabar la feina que va començar el dictador per tal d'eliminar-nos com a país. Ni Losantos ni la caverna que representa ho ha aconseguit, i que l'hagin acomiadat és una victòria de tots.





MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
lluís fletxa barcelona
13 de juliol de 2009, 20.46 h

Doncs el que el substitueix a l'estiu,el mateix paio que ho feia dissabte i diumenge,un tal Merlos,es de la mateixa escola.Quina ràbia de tio,un Jimenez Losantos bis!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.