directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 07:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 7 d'abril de 2010 05:00 h

L'esquizofrènia d'Unió

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


El fenomen de les consultes sobre la independència està servint per tornar a fer palesa l'esquizofrènia dins Unió Democràtica de Catalunya, amb mig partit posicionant-se contra les consultes sobiranistes i mig partit posicionant-s'hi radicalment a favor.

Entre els partidaris de no donar suport a les consultes hi ha el líder de la formació Josep Antoni Duran i Lleida, qui va arribar a assegurar els dies posteriors al 13-S que aquells qui votaren 'sí' a Arenys de Munt no volien realment la independència, sinó que es queixaven del tripartit.

En una postura radicalment oposada a Duran hi ha Unió de Joves (UJ), la filial juvenil del partit, que s'ha posicionat a favor dels referèndums a cada onada i ha fet campanya pel 'sí' a la independència amb engrescadora intensitat. A més el secretari general dels Joves d'Unió, Roger Muntanyola, arribava a assegurar en una entrevista a directe!cat que 'qualsevol nacionalista en essència és independentista', unes declaracions que segur que van treure de polleguera a Duran i Lleida. 

Una altra iniciativa d'Unió que de ben segur traurà de polleguera a Duran i Lleida és l'enorme pancarta a favor de la consulta que penja de la seu del partit a Granollers, una de les seccions locals més desacomplexadament independentista. Des d'aquest dilluns la seu d'Unió a la capital del Vallès Oriental, ubicada al cèntric carrer del Rec, llueix un enorme cartell a favor de la consultes sobre la independència amb el lema de Granollers Decideix, 'Tant si com no, vota', que podeu veure a continuació:









MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Manel fletxa Barcelona
7 d'abril de 2010, 13.04 h

Està molt bé l'article. Llàstima que no utilitzeu el matei criteri per podar en evidència la traïció d'ERC a Catalunya, rebegant de les consultes fins que heu vist que això anava en serio. TOTS recordem com ridiculitzàveu en Carod i el defenestràveu quan demanava el referèndum per al 2014. DIMITIU tota la direcció actual i deixeu pas a gent honesta. Mentrestant LAPORTA ho farà millor que vosaltres


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim. fletxa PPCC.
7 d'abril de 2010, 12.02 h

Que els sobiranistes de Ciu prenguin el partit,tot fen foira els espanyoleros i es declarin independentistes o que marxin cap a un partit independentista. La independència és la única sortida digna que ens queda i la necessitem com més aviat millor!!!. Visca Catalunya Lliure!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Enrich fletxa Tamarit
7 d'abril de 2010, 10.40 h

DURAN = GÜRTEL


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.