directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 22 de març de 2010 05:00 h

L'enemic a casa

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

llibre carretero
Comparteix
   


Etiquetes

En política se sol dir que hi ha amics, enemics i companys de partit, fent al·lusió a les guerres fratricides que hi pot haver dins d’una mateixa formació. Aquest diumenge, però, Joan Carretero ha fet la seva aportació a aquesta màxima titllant directament els reagrupats crítics d’enemics.

Si Reagrupament s’ha presentat en societat amb les úniques premisses d’independència i regeneració democràtica, sembla que internament la regeneració democràtica no és quelcom que es cotitzi a l’alça. Poca qualitat democràtica transmet un partit –o associació- que veu un mal endèmic en la discrepància i elimina la discussió d’idees entre aquells que se sumen al projecte i comparteixen un mateix objectiu.

Quan encara no fa ni sis mesos de l'assemblea fundacional de RCat ja han dimitit sis de les setze persones que el 3 d'octubre van formar la junta directiva, i tot i haver desbridat el gra de pus al cul o extirpat el càncer de la direcció encara es manté la dialèctica de l'enemic i la merda interna. Si amb Reagrupament Carretero volia evitar que es reproduïssin les pitjors dinàmiques dels partits tradicionals, no comença de la millor manera.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Samant Foix fletxa Alt Urgell
24 de març de 2010, 02.07 h

Montse, posar una negada com a cap de llista només perquè és la novieta del líder sí que és de gran nivell. Posar el projecte a disposició d'un president del Barça que encara no diu ni que sí ni que no, també. Dir merda a altres companys de partit, tres quarts del mateix...Nivell gran del tipus Jiménez Losantos o similar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
23 de març de 2010, 00.10 h

Directe.cat i l'avui.cat, ara controlat per Hermes (el punt) es dediquen a desprestigiar en tot allò que sigui possible a Reagrupament i a la seva figura visible, en Carretero. El titular de l'avui sobre la segona assamblea de Reagrupament és un missatge clar de qui és qui mana en aquests mitjans. I directe.cat és "l'humus" on els fanàtics d'esquerra descarreguen la seva bilis, amb sentit o no. Cada vegada veig més clar que els d'esquerra no són independentistes. En Carretero no és un po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Montse fletxa Barcelona
22 de març de 2010, 20.41 h

Samant. Un pensament propi de la baixesa intel.lectual que representa el rteu nick. Crec recordar que una playmate famosa per la seva exuberant pitrera. Una mca de serietat home que estem parlant del futur de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Samant Foix fletxa Alt Urgell
22 de març de 2010, 19.12 h

Que el màxim objectiu d'un partit/associació sigui fitxar el president del Barça diu molt de la seva pobra consistència ideològica. I al tanto, si els ho critiques et poden titllar d'enemic de Catalunya. Senyores i senyors, RCat no val re.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
RCAT||*|| fletxa Calella
22 de març de 2010, 14.58 h

RCAT ja té un líder moral que té un nom: Laporta. I al juny es formalitzarà com a cap de llista. Entenc que a ERC esteu desesperats veient com l'última oportunitat se us esvaeix com el fum, perquè fum és tot el que heu fet durant aquests anys, i per això l'electorat us enviarà a l'oposició. Sempre us quedarà l'Àrea metropolitana dels vostres amics sociates anticatalans i protaurins amb els quals teniu un pacte segellat amb Superglu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
22 de març de 2010, 13.02 h

És veritat. L'enemic és a casa, però a casa nostra. L'enemic són tots aquells a qui ja els hi està bé tot com està i també tots aquells que veient que això no té remei, no fan res per canviar-ho. Reagrupament és la traslació d'aquesta frustació i la reacció del nostre poble cridant: JA N'HI HA PROU! Ja que uns altres, que s'autoproclamen nacionalistes (ciu+erc) no ho volen fer, només ens queda Reagrupament per lluitar pel retorn de la dignitat i el patriotisme a Catalunya.
Endavan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
jordibcn fletxa barcelona
22 de març de 2010, 12.40 h

Quina paranoia, enemics exteriors, infiltrats, espies, cel.lules dorments, altres que culpen a ERC de tot això, un que si l´Abad cobra d´ERC altres que el Ferran Casas treballa i cobra també d´ERC, en fi que pot un esparar de un partit'? associació civica? o associació de culte personal? que la paraula que més repeteix és merda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Enric fletxa Bdn
22 de març de 2010, 12.22 h

Per molt que "directe" no ho vulgui, a Rcat anem molt bé. La gent reagrupada hi som per conviccions, sabent que mai viurem com a professionals de la polñitica. Alguns no ho havien entés així i és lògic que se'n vagin. No passa res, únicament que, Catalunya té una classe política tan mediocre i venuda, que no estem acostumats a la regeneració democràtica. Tot perfecte a Rcat? En absolut, l'associació està feta per persones, i totes som, per definició, imperfectes. Però hem de segui... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
22 de març de 2010, 12.00 h

Es normal que quan s'inicia un moviment polític nou, els enemics idiologics introdueixin sabotejadors. Aixo es el que ha passat a Reagrupament i COMTE!! encara pot passar perquè deu haver més d'un espia dorment que farà la seva quan els hi convingui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
22 de març de 2010, 08.35 h

Ja anem bé per anar a Sants, ja!!!.Si no fem un esforç per deixar de banda protagonismes personals i interessos de partit i anteposar els de Catalunya i unir-nos per aconseguir un estat propi que ens defensi mai aconseguirem res de bo pel nostre país.Això va per tots els independentistes siguin d´esquerres de dretes o del que vulguin. Visca Catalunya Lliure!. Els enemics són els regionalistes de segona, col·laboracionistes, colonialistes i feixistes espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.