directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 19 de març de 2010 05:00 h

'La Vanguardia' linxa el linxador

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

José Montilla, Mònica Terribas
Comparteix
   


Al llarg de les pàgines de La Vanguardia d'aquest dijous, 18 de març, hi ha un tema que es repeteix una i una altra vegada. El rotatiu del Grup Godó ha reaccionat amb una gran contundència contra els insults i desqualificacions que el conseller de districte del PSC al barri de Sant Martí de Barcelona i gerent de l'Institut Metropolità del Taxi, Miguel A. Martín ha llançat des del seu Facebook contra la directora de TV3, Mònica Terribas.

La Vanguardia li ha dedicat un semàfor vermell, assegurant que les seves paraules 'no fan res més que desqualificar-lo a ell mateix'. També han dedicat una peça informativa a la secció 'Gente y TV' a explicar les crítiques, en aquest cas totes, que des del PSC s'han dirigit a la directora de TV3. Parlen de les paraules de Joan Ferran, Josep Maria Balcells i Carme Figueras però també en aquest espai dediquen la major part de les ratlles del text a criticar les paraules desmesurades de Martín.

A més, aquesta notícia va acompanyada d'un article de Màrius Carol sota el títol 'Els mèrits d'un neci' en què el periodista, a banda del títol que ja és molt gràfic, també el titlla de 'mesquí' i 'mequetrefe'. El tema en qüestió deu haver despertat molt interès a can Godó i els ha semblat bé que Quim Monzó tractés el mateix assumpte que Màrius Carol, o a l'inrevés. Monzó comença a parlar-nos de les vicissituds de la màfia i la seva poca traça amb les xarxes socials per acabar anant a parar al cap del carrer i parlar de Miguel Ángel Martín i la seva 'ineptitud' digital. Monzó creu que com que Terribas va entrevistar al president 'sense seguir el patró piloter que a Miguel Ángel Martín li hagués agradat, va començar a insultar-la a Facebook, amb frases de tal mesquinesa que ni a mi -que sóc groller de mena- em ve de gust reproduir'. 'Què està passant?', es pregunta. I per acabar interpel·la directament a Martín dient-li una cosa és que siguis un beneit que pren per privada una plataforma pública com Facebook, i l'altra és que et posis tan en evidència com perquè tots vegem que no ets més que escòria'. I conclou: 'Per cert, el PSC què pensa fer al respecte?'.

A directe!cat ens ha sorprès la contundència de La Vanguardia amb aquest cas, tenint en compte que mesos enrere quan un cas semblant afectava a un militant de CDC el diari no va dedicar-hi ni tan sols una línia. Si bé és cert que en aquell cas es tractava d'una persona que no tenia ni sou ni càrrec públic, fora bo que La Vanguardia no fomentés la idea que només recrimina aquestes actituds menyspreables depenent del partit polític a qui perjudica.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Lu fletxa Terrassa
23 de març de 2010, 17.54 h

sii, des de ja fa un temps que La Vanguardia ha pres una posició tan clara anti-PSC que acabes dubtant de totes les seves noticies, perquè encara que tinguin raó amb aquest tema, tant aire pro-ciu fa que pensis que et donen la informació sesgada


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi(SC) fletxa guarnerius@telefonica.net
19 de març de 2010, 20.18 h

Miquel del Fai, molt bé, però te'n deixes una de persona: És l'Exvotant d'ERC de l'Estartit, el qual és tan o més mesquí que qualsevol d'aquests sociates que han insultat de Terribes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 de març de 2010, 20.01 h

EXPULSAR de TOT ARREU i el mes aviat possible als UNIONISTES del PSC i CDC, es ja una necessitat vital per la supervivència nacional de Catalunya, com a nació dins de Europa i el mon.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
19 de març de 2010, 10.48 h

Es llastimós el nivell moral, intel·lectual i cultural de la classe política catalana , de tots els partits i fins i tot de moltes associacions que "a priori" s'auto-anomenen cíviques.
A la gentola com el sociata Miguel Angel Martin, li correspon el ciunenc Rubén Novoa i a tots dos se'ls pot medi per la mateixa vara : un parell d'incultes, ressentits i vividors com n'hi ha a molts llocs, desgraciadament, però recordem que fins i tot persones "assenyades" com la Montserrat Nebreda (jurista... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.