directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 15 de juliol de 2009 05:00 h

Completant la 'socialistació'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

catalunya ràdio
Comparteix
   


Tot i la caiguda en picat de l'audiència que ha patit Catalunya Ràdio aquests darrers anys -dels 600.000 oients de 2004 als 427.000 de l'última onada de l'EGM- no sembla que la maquinària socialista que domina la Corporació tingui cap intenció de redreçar la deriva que pateix la Ràdio Nacional de Catalunya.

La tasca per destruir la credibilitat de l'emissora líder a Catalunya els darrers 14 anys no cessa, i la propera temporada la 'socialistació' intensiva de l'emissora sembla que continuarà a tota vela. Per tal de justificar el daltabaix d'oients, s'ha cessat aquest final de temporada a dos caps de turc: el director Oleguer Sarsanedas i la directora del matinal que substituïa Bassas després de 14 anys de lideratge, la nefasta -a l'audiència ens remetem- Neus Bonet.

Dos colls que han rodat per tal d'escenificar un canvi de cara a la galeria i de cara a la comissió de control de la CCMA al Parlament de Catalunya, però que en el fons no suposaran cap canvi de rumb en l'emissora, que continuarà patinant cap als postulats del PSC i acostant-se a les xifres d'audiència dels mitjans controlats pels socialistes (caure fins els tristos 42.000 oients de COM Radio sembla ser la meta a acomplir).

Així el substitut de Sarsanedas, Ramon Mateu, proper a Antena 3 i Onda Cero, ja s'ha encarregat de continuar la neteja de professionals solvents iniciada per Montserrat Minobis, i de cara a la propera temporada prepara una nova graella plena de noms de l'òrbita comunicativa socialista. A Neus Bonet, que en tan sols nou mesos ha perdut tota credibilitat professional, la substituirà Manel Fuentes, un professional polivalent que intentarà consolidar l'humor dels 'Problemes domèstics' al capdavant de 'El Matí'.

La tria de Fuentes no és casual, ja que el comunicador és possiblement el professional de l'òrbita socialista més respectat al país. Entre els 'grans moments' de Fuentes hi ha les picabaralles antològiques amb Duran i Lleida, quan el periodista gaudia com un nen buscant les pessigolles al líder d'Unió arran de la seva dèria per tal de ser ministre.

A Fuentes als matins i Joan Barril a la vesprada els acompanyarà una altra socialista amb pedigrí, Sílvia Coppulo, que s'encarregarà de netejar l'emissora de 'crosta nacionalista' des del magazine de les tardes. Coppulo és una vella coneguda de l'esfera radiofònica socialista, ja que fins el 2006 i durant 10 anys va realitzar el 'Catalunya plural', un dels programes 'estrella' -si se'n pot dir així tenint només uns quants milers d'oients- a la COM.

Com la temporada anterior, els donarem a tots plegats el benefici del dubte, però ja ens atrevim a pronosticar que a finals de curs les xifres d'audiència continuaran en caiguda lliure i la reputació de l'emissora pública catalana no aconseguirà redreçar-se.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
16 de juliol de 2009, 10.56 h

Un aplaudiment per la tasca feta pel PSC dins Catalunya Radio i TV3. Ni un sol error. L'objectiu prioritari que era acabar amb el lideratge de Cat.R i TV3 s'aconseguit i amb honors.

Ara toca la neteja ètnica i cultural d'ambdós mitjans, cosa que els comissaris polítics del PSC com en Barnils , la Copulo i el Fuentes , duran a terme amb molt de gust i ganes.

Un aplaudiment, també, al meu ex-partit , Esquerra per consentir aquest genocidi cultural.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa Lleida
15 de juliol de 2009, 16.27 h

i tot això gràcies a Esguerra. Gràcies!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
15 de juliol de 2009, 13.25 h

Teòricament ERC controla el departament de cultura i és soci de govern, i ja veieu quins resultats.... TV3 va pel mateix camí també...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Eduard fletxa Barcelona
15 de juliol de 2009, 11.46 h

Si tot això és possible és amb la complicitat necessària d'E.

Si no ho diueu, en el mateix article, esteu amagant una dada transcendental per tal d'entendre el que passa i per què passa.

Salut


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 de juliol de 2009, 09.38 h

Quin sectarisme aquests socialistes! El cas és que tots aquests periodistes de l'òrbita soacialista és van fer famosos a la TV3 de CiU, recordem la Sílvia Cópulo a "Dret a Parlar" o en Manel Fuentes al "Tomb per la vida". O bé han canviat de camisa, o bé el sectarisme és sobretot cosa de socialistes, que potser caldria anomenar Partit dels Sectaris de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquel fletxa Calella
15 de juliol de 2009, 09.12 h

No entenc res. Als editorials del diari no pareu de fer lloances d'Esquerra, i aquí veiem que Esquerra és còmplice de la desnacionalització dels nostres mitjans. Quina barra!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.