directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 16 de juliol de 2009 05:01 h

Duran, la pela i la duresa de treballar a Madrid

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

josep antoni duran lleida unió ciu convergència artur mas
Comparteix
   


En aquests moments de crisi econòmica governs i polítics han d'anar amb peus de plom amb les seves actituds per donar imatge de contenció i d'estalvi. En diverses ocasions Convergència i Unió ha demanat al Govern que rebaixi els sous dels seus membres i alts càrrecs. En aquest context, ens ha cridat l'atenció un comentari (núm. 30) al blog del secretari general de CiU i líder d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida que li retreu que s'allotgi a l'Hotel Palace (visita virtual) en les seves estades a Madrid.

Segons assegura la persona que fa el comentari, Duran parlava de les exigències laborals d'haver de desplaçar-se a Madrid i estar-se en un hotel, en un reportatge a Telemadrid. Aquest ciutadà pregunta a Duran si no li 'cau la cara de vergonya' i es demana si ha arribat a convèncer-se que la representació política passa per 'l'allotjament de luxe i l'ostentació pública'. Duran respon puntualitzant que només s'allotja al Palace un parell de dies a la setmana i que és tradició entre els portaveus parlamentaris allotjar-se al Palace ja que està molt a prop del Congrés perquè això 'optimitza el treball que duem a terme i això també s'ha de tenir en compte'. Vaja, que no hagi de caminar més de 100 metres.

Aquests dies en què ja s'acosta l'estiu i la tensió informativa baixa, directe!cat vol fer-li un favor a Duran i buscar-li un allotjament alternatiu ben a prop del Congrés, ja que com és evident, hi ha molts altres hotels prop del Congrés dels Diputats on les habitacions no costen 200 euros pel cap baix. Ara bé, potser no tenen els luxes que, si feu una passejada pel web de l'hotel, té el Palace.

El que Duran no li explica al ciutadà en la seva resposta és que tot i que estigui dos o tres dies de la setmana a Madrid, la suite presidencial en què pernocta la té llogada tota la setmana. Més ben dit, tot l'any. És la coneguda 'barraqueta' de Duran a la capital d'Espanya.




Només fent una senzilla cerca a Google veiem que hi ha molts hotels que fins i tot són més a prop del Congrés (assenyalat en groc al mapa) i que, segons Duran, permetrien optimitzar encara més la feina a la cambra baixa espanyola.



Just a tocar del Congrés Durant té propostes d'allotjament des de 45 euros a l'Hostal Oporto, altres ofertes plenes de comoditats a l'hotel Vincci, més econòmic, per 'només' 100 euros la nit, i ja per últim si vol fer honor a la fama dels catalans de cuidar la pela pot dormir des de 22 euros a l'hostal Principado, aixó sí, haurà de compartir el bany.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Arturet fletxa Alcampell
17 de juliol de 2009, 21.07 h

Es comenta que l'hotel està pagat des de fa anys per un lobby potent i ell únicament es limita a gaudir dels serveis de l'hotel sense que consti al seu nom. Això és el diu gent de Convergència però ves a saber si és cert.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
17 de juliol de 2009, 12.11 h

Es que al Palace, a mes d'enllustrar-li les sabates, li treuen brillo a la calba.... I tot per el mateix preu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
jomateix fletxa no ho se
17 de juliol de 2009, 00.53 h

Si, clar.. i millor encara que dormi damunt un lleó oi???


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Cesc fletxa València (Catalunya Sud)
16 de juliol de 2009, 10.17 h

On dormen els d´esquerra? I els del PSC? Estaria bé saber-ho. D´on trau tanta pasta Duran? Això estaria molt millor saber-ho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.