directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 17 de juliol de 2009 05:00 h

NO-DO: Esquerrafòbia

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

nodo
Comparteix
   


NO-DO: Noticiari d'Ofenses.

No saben com defensar-se, els seus arguments no s'aguanten per a enlloc! Avui volem fer referència en aquest espai a l’editorial del diari El Mundo perquè n’hi ha per llogar-hi cadires. Es titula: Catalanofobia, no, Montillafobia y Esquerrafobia, sí.

El text defensa que les postures antifinançament provinents d’un discurs espanyolista, centralista, i, sovint, propi d’altres temps no va en contra dels catalans i de Catalunya, no pas! És innegable que hi ha hagut una onada d’anticatalanisme després que el nou finançament hagi estat pactat i desencallat per Esquerra fins a obtenir els objectius que els republicans van fixar.

Tan és així que, primer de tot, tenen la necessitat de justificar-se (un fet que ja ens diu molt) i, en segon, cauen en la demagògia barata: els seus arguments són totalment contradictoris. Llegiu el següent fragment:

‘(...) quienes están recurriendo a ‘la catalanofobia’ cometen un grave error de concepto. Nadie tiene nada contra Cataluña ni contra los catalanes. Lo que sí hay es una clara y creciente «animadversión», por decirlo en palabras de Castells, contra una clase dirigente catalana, que gobierna de forma sectaria, persigue privilegios y busca la confrontación con el resto de España.’

Si tenen animadversió contra la classe dirigent catalana, cal recordar que aquesta ha estat escollida de forma sobirana pel poble català, ergo tenen catalanofòbia. Per entendre’ns, a ells no els molesten els catalans que voten al PP, i ara...! Aquells, en canvi, que voten al PSC sí i per descomptat aquells que voten als radicals d’Esquerra i als comunistes d’ICV no els poden ni veure. Aamb CiU segurament trobarien molts motius per tenir-hi també algun tipus de fòbia.

Ja és trist que un diari que es descriu com a generalista tituli a la seva editorial que té ‘Montillafòbia i Esquerrafobia. Tots sabem que una fòbia és una por intensa i específica a objectes i situacions concretes. Quan la persona s'enfronta a aquest objecte o situació experimenta ansietat intensa de forma immediata. La persona tendeix a evitar la situació fòbica, encara que reconeix que la por és excessiva o irracional.

Doncs això, com més lluny millor!



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
18 de juliol de 2009, 14.35 h

No tenen res contra Cataluña, però sí tot contra Catalunya.



Al cervell petit no hi la bona confitura.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan Dalmau fletxa Vallès Occidental
17 de juliol de 2009, 20.39 h

La música de fons sempre és la mateixa : disparar contra el que no fa de catalanet submís i bon vassall. Ahir en Pujol, ara ERC i sempre els catalans que facin de punta de llança per a emancipar aquest país del provincianisme al que ens tenen sotmesos. De fet LV ej-pañola fa el mateix amb el linxament diari al sr. Carod i la mena d´"informació"? que donen sobre les activitats de vicepresidència. És un tracte indigne i sincerament no entenc com ningú se´n queixa i alça la veu contra ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pijoan.A fletxa LA DÈRIA (Vegeria de Lleida)
17 de juliol de 2009, 12.21 h

DONCS jo, tinc una DÈRIA per deixar de ser espanyol i que CATALUNYA SIGUI UNA NACIÓ INDEPENDENT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Toni fletxa BCN
17 de juliol de 2009, 12.05 h





Potser és com això altre:



‘(...) quienes están recurriendo a ‘la HISPANOFOBIA’ cometen un grave error de concepto. Nadie tiene nada contra ESPAÑA ni contra los ESPAÑOLES. Lo que sí hay es una clara y creciente «animadversión», por decirlo en palabras de RAJOY, contra una clase dirigente MADRILEÑA, que gobierna de forma sectaria, persigue privilegios y busca la confrontación con el resto de España.’


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
17 de juliol de 2009, 11.59 h

M'agrada la catalanofòbia. Em sento com el Quixot. Uns cavalquem i els altres lladren....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.